Hogyan születettek meg a Tropic kollekció párnái???

Gondoltam leírom pár mondatban, hogy születettek meg a Tropic kollekciónk párnái.

Amit tudnotok kell rólam, hogy eleve párna mániás vagyok, ezt talán csak a bögre imádatom múlja felül, erről talán a férjem tudna leghitelesebben beszélni.

Egyszerűen nem tudok ellenállni…

Lehet, hogy ezzel egy nagy titkot árulok el, de talán éppen ezért van a kidsdream.hu oldalán egy csomó cuki bögre, tálka, pohár, és ezért lesz nagyon nagyon sok pihe-puha párna is.

A két kisfiam sajnos, vagy szerencsére örökölte ezen hóbortjaimat, így teli szájjal kiabálva örülnek minden új ötletünknek:)

Szóval Gyöngyivel és Mariann-nal ötleteltünk, Sárika ölben, a fiúk rohangáltak a kertben, mi meg a teraszon, félig aszalódva, félig olvadozva, üldögéltünk a limonádénk mellett…

Igazán idilli kép, az tudja csak igazán, akinek gyerkőce van, hogy ilyen pillanatokat értékelni kell, mert tényleg csak pillanatokig tart, és valamelyik gyerek berobban a képbe, hogy “pisilnem kell, szomjas vagyok, hol a piros lapátom…”

És akkor Mariann-nak kipattant a fejéből a Tropic kollekció alapja.

Én áldásomat adtam, mert én minden ilyenért rajongok,

Gyöngyi neki leselkedett a grafikának.

Aztán több hónapnyi lelkes keresgélés után végre meg lett az ideális anyag, ami 100% pamutszatén, puha, és gyönyörű. A bélése puha szilikon őrlemény.

Ezt követően jött a munka oroszlán része, beavatni az anyagot, kiszabni, vasalni, mint a kisangyal, gombostűzni, aztán varrni, tömni, és levarrni a tömőréseket.

Kőkemény munka, aki nem próbálta még, ne próbálja ki, ha mégis, akkor csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

De az eredmény mindent megért, hiszen a Tropic kollekció párnái gyönyörűek, puhák, és úgy látjuk igen csak szerethetőek…

Köszönjük, hogy a facebookon indított nyereményjátékért ennyire lelkesedtek, és ne feledjétek 2016.09.05. hétfőn sorsolunk.

Nyeremények Tropic kollekció 8 darab párnája:

  1. Dinnye szelet
  2. Dinnye cikk
  3. Ananász
  4. Lila jégkrém
  5. Kiwi jégkrém
  6. Fagyi
  7. Narancs
  8. Flamingó

Ez visz minket előre és hamarosan újabb csodákkal jelentkezünk…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük