ÁSZF

Általános Szerződési Feltételei:

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Ezüsthegyi Kő Kft. (székhely: 1038 Budapest, Ezüsthegy utca 68., adószám: 14446515-2-41), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. Az ÁSZF letölthető.

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve:
 Ezüsthegyi Kő Kft.

A szolgáltató cég székhelye: 1038 Budapest, Ezüsthegy utca 68.

A szolgáltató cég e-mail címe: hello@kidsdream.hu

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-904221

A szolgáltató adószáma: 14446515-2-41

Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

A szolgáltató telefonszáma: +36 1 391 1400

Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-102825/2016.

A tárhely-szolgáltató cég neve: Magyar Hosting Kft.

A tárhely-szolgáltató cég címe: H-1132 Budapest Victor Hugo u. 18-22.

A tárhely-szolgáltató cég e-mail címe: info@mhosting.hu

A tárhely-szolgáltató cég weboldala: www.mhosting.hu

Alapvető rendelkezések:

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Hatály, az ÁSZF módosítása.

A honlap tartalma, és az ahhoz kapcsolódó tulajdon jogok

A kidsdream.hu webshopon található, információk, az Ezüsthegyi Kő Kft tulajdonát képezik, ezért ha bármilyen az oldalon található anyagot felszeretnél használni, kérlek jelezd ezt nekünk a hello@kidsdream.hu e-mail címen, és tájékoztatunk annak lehetséges feltételiről.

Adatkezelési szabályok: 


ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Adatok kezelése

A kidsdream.hu csapatának nagyon fontos a látogatóink által megadott személyes adatok védelme, illetve az információs önrendelkezési jogainak biztosítása. Az oldalunk látogatóinak személyes adatait bizalmasan, és a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeljük.

Az Ezüsthegyi Kő Kft. A hozzájárulásoddal megadott adatokat a webshop működésének ideje alatt tárolja.

Amennyiben törölni szeretnéd adataidat rendszerünkből, kérlek jelezd ezt írásban a hello@kidsdream.hu e-mail címen, és ezen kérésednek minél hamarabb igyekszünk eleget tenni.

 

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a kidsdream.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adataidat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. Amely jelen esetben a Magyar Posta Zrt.

A szállítást végző partner cégek az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. 

A kidsdream.hu domain néven található webshop adatait az Ezüsthegyi Kő Kft. kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII. törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végző partner cégünk megismerheti a csomag kézbesítéséhez.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges megadandó adatok:

 • név


 • e-mail cím


 • telefonszám


 • irányítószám


 • település


 • utca, házszám

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezek adatok értelemszerűen külön-külön is megadhatóak számlázásra és szállításra.

Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelések esetében az alábbi adatok kerülnek rögzítésre, tárolásra:

 • eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája, fizetés és szállítás módja)


 • regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok


 • hírlevél feliratkozáshoz megadott adatok: név, e-mail cím

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá.

Hírlevélre feliratkozhat a webáruház oldalai alján található feliratkozó űrlapon.

A feliratkozás esetén küldünk egy megerősítést kérő e-mailt amelyben kérünk a feliratkozás megerősítésére.

A megadott adatokat cégünk bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számára.

A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség minden általunk küldött levél alján biztosított a leiratkozás gombra történő kattintással vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő kéréssel. A levélben történő leiratkozás gombra kattintást követően azonnal törlésre kerül a megadott e-mail cím és a hozzá tartozó adatok mindegyike a levelezési listáról, ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő adat törlési igény leadására is van lehetőséged, de ebben az esetben pár munkanapon belül teljesül kérésed.

 

Statisztikai adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A kidsdream.hu által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. A Google Analytics adatkezelési irányelvei elérhetőhetőek az alábbi linker kattintva:

http://www.google.com/analytics/

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A kidsdream.hu webshopban található termékek megvásárlására a webshop felületén van lehetőség, az ott megrendelt termékek személyesen is átvehetőek az alábbi címen: Ezüsthegy utcat 68. A webshopban feltüntetett termékek ára az áfát tartalmazzák, de a termékek kiszállítását nem.

A kidsdream.hu webshopban a Szolgáltató részletes leírást ad a termékről, fotót jelenít meg róla. Az ezen felül felmerülő kérdésekre az ügyfélszolgálat elérhetőségein, áll az érdeklödők rendelkezésére. feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenítet meg.

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

Rendelés menete 


 A rendelés menete, a látogató böngészik a webshop termékei között, majd ha meg szeretné vásárolni a kiválasztott terméket, azt a kosárba helyezi, majd a pénztár gomb megnyomásával kezdeményezi a fizetést, ki tölti a vásárláshoz szükséges adatok űrlapját,és kiválasztja a rendelkezésre álló fizetési lehetőségek körül a számára legkedvezőbbet, és megrendeli a terméket, ezt követően e-mail értesítést kap rendelésének paramétereiről.

Adatbeviteli hibák kijavítására vonatkozó lehetőségek

Amennyiben a megrendelő szeretné módosítani rendelését, azt a rendelés leadását követő 2 órán belül megteheti írásban az ügyfélszolgálat e-mail címén: hello@kidsdream.hu

Fizetési és szállítási információk

Fizetési információk

A weboldalon feltüntetett árak 27 %-os ÁFÁT-t tartalmaznak.

Fizetési módok:

Jelenleg a következő fizetési módokkal állunk rednelkezésre:

 • előreutalással

 • utánvétel

 • személyes átvétel esetén készpénzes fizetésre van lehetőség

 • bankkártyás fizetés

Amennyiben az előreutalást választja, akkor

Ezüsthegyi kő Kft.

Raiffeisen bank, 12010350-01558207-00100007

Szállítási információk

 • Személyes átvétel:

Budapest, 1038 Ezüsthegy utca 68.

A megrendelés átvétele a fenti címen, egyeztetett időpontban  INGYENES.

Az átvétel időpontjáról e-mailben értesítőt küldünk.

Személyes átvétel esetén jelenleg kizárólag készpénzben tudja kifizetni rendelés végösszegét.

 • Szállítási címre történő kiszállítás:

A csomagok kiszállításában a Magyar Posta Zrt. a partnerünk, így a kiszállítás díjainál a Magyar Posta Zrt. díj szabása az irány adó

 • Posta pontos átvétel:

Lehetőség van posta pontos átvételre is. Ezt kérjük a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban jelezze.

A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés 


A megrendelések feldolgozása a rendelést követő 24 órában történik
.

Általános teljesítési határidő az egyes termékek esetében eltérő lehet, amennyiben a vásárló bizonytalan, kérdésére az ügyfélszolgálat elérhetőségein készséggel válaszol a szolgálató.

Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

Elállás joga

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlásának menete:

A elállási jog gyakorlásához, a Felhasználónak írásban kell felvennie a kapcsolatot a Szolgáltatóval a következő e-mail címre, hello@kidsdream.hu adatainak megadásával, és indokaival.

Garancia, jótállás

Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk. 151/2003. Korm. rendelet. A PTK-féle jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság szabályai.

Panaszkezelés 


A webshop köteles a fogyasztót tájékoztatni a székhelyéről, a panaszügyintézés helyéről – ha az nem egyezik meg a forgalmazás, illetve értékesítés helyével – és az adott tevékenység, kereskedelmi forma vagy módszer sajátosságaihoz igazodó módjáról, valamint a panaszok közlése érdekében a vállalkozás vagy a vállalkozás ügyfélszolgálatának levelezési címéről és – ha a panaszokat ilyen módon is fogadja – elektronikus levelezési címéről, illetve internetes címéről, telefonszámáról.

Vegyes rendelkezések 


Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a

Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság illetékességét.

Cím: 

1035 Budapest, Miklós u. 2.

Központi telefonszám: 

+36-1/430-6500

Elnök: 

Kádárné dr. Báló Ágnes

Elnökhelyettes: 

dr. Kovács József

Az oldal böngészésével és megrendelés leadásával Felhasználó elfogadja a vásárlási feltételeinket és adatkezelési elveinket.

Budapest, 2016. július hó 18. nap