Bemutatkozik a Kidsdream.hu

Szeretettel köszöntelek benneteket a Kidsdream oldalán. 31 éves kétgyermekes Anyuka vagyok. Közgazdászként végeztem a BME-n, majd SAP tanácsadóként dolgoztam 4 évig és azután jöttetek gyerekek, így passziváltam magam. Jelenleg gyeden vagyok a két és féléves Mátyással és a négy hónapos Sárámmal. Szerettem volna a gyerekek nevelése mellett valami egyéb agyi aktivitást igénylő tevékenységet folytatni addig is, amíg vissza nem térek a régi munkámhoz, ezzel is kondiban tartani magam. Gondoltam egy nagy merészet és a Kidsdream hangos, csendestársa lettem. Mit jelent a hangos, csendestárs? Pár sorral lejjebb erre is válaszolok, ám először bemutatom Nektek a Kidsdream-et.

A webshopunk profilja baba-, és gyermekszoba bútorok és dekorációs elemek, saját tervezésű és import designtermékek forgalmazása.

Az oldalunk első blog bejegyzéseként nagy szeretettel mutatom be Nektek a Kidsdream csapatát. Ikertestvérem Honvédné Müller Hajnalka, akit továbbiakban csak Hajniként fogok emlegetni és barátnőnk Gyöngyi, továbbiakban csak Gyöngyöm, erősítik 3 fős csapatunkat.

Hajniról röviden: Egy igazi fiús Anyuka, a 6 éves Bulcsú és a 3 és féléves Vince, vagány Anyukája. Nem az az egy helyben megülő típus, ezért is rendelkezik a csapatban ő a legszélesebb feladatkörrel. Informatikus közgazdászként végzett a közgázon. Majd dolgozott egy kicsit a PPG-nél. Aztán megszületett Bulcsú, szépen cserepedett. Közben Hajni a BGF –en fejtegette a marketing kommunikáció rejtelmeit nagy szenvedéllyel és megszületett Vince. Miközben a Fiúkról példamutatóan gondoskodott, bezsákolt még egy diplomát ezúttal Kereskedelmi Kommunikáció szakirányon.

Közben folyamatosan ment az agyalás, hogy a gyerekek nevelése mellett, mivel tegyük magunkat aktívvá más területeken is.

Itt jött képbe közös barátnőnk Gyöngyöm, aki szintén BME-n Építészként végzett, több tervező irodát megjárt. Virágkötészetet, lakberendezést, majd fotózást tanult. Mostanában grafika iránti szenvedélyének is él. Lételeme az alkotás, legyen szó egy babaszoba tervezéséről, vagy egy esküvői csokorról, a lényeg, hogy új, izgalmas feladat legyen. Jó néhány közösen töltött délután és kötetlen brainstorming után, úgy döntöttünk neki vágunk együtt egy izgalmas, új kalandnak, amivel nem titkolt célunk, hogy örömet és vidámságot vigyünk az otthonotokba, de legfőképpen a gyerekszobákba.

 

És, hogy miért én lettem a hangos, csendestárs? Azért, mert nagyon jó ötleteim vannak és van hozzá hangom is, hogy megvalósítsuk. 😉 Nekem Kidsdream, nem a munkahelyem, csak hobby. Akkor foglalkozok vele, amikor időm engedi, például: gyerekek alvás idejében nappal, vagy olykor éjjel is. De mivel Sárival nagyon jól tudunk együttműködni olyan is volt már, hogy együtt mentünk nyersanyagot beszerezni. Szóval ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor valójában nem is 3-an, hanem 4-en alkotjuk a Kidsdream-et.

Fogadjátok szeretettel/ további szép napot kívánunk!

Hajni, Gyöngy, Marianna

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük