Adatvédelmi nyilatkozatot

Adatok kezelése

A kidsdream.hu csapatának nagyon fontos a látogatóink által megadott személyes adatok védelme, illetve az információs önrendelkezési jogainak biztosítása. Az oldalunk látogatóinak személyes adatait bizalmasan, és a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeljük.

Az Ezüsthegyi Kő Kft. A hozzájárulásoddal megadott adatokat a webshop működésének ideje alatt tárolja.

Amennyiben törölni szeretnéd adataidat rendszerünkből, kérlek jelezd ezt írásban a hello@kidsdream.hu e-mail címen, és ezen kérésednek minél hamarabb igyekszünk eleget tenni.

 

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a kidsdream.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adataidat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. Amely jelen esetben a Magyar Posta Zrt.

A szállítást végző partner cégek az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. 

A kidsdream.hu domain néven található webshop adatait az Ezüsthegyi Kő Kft. kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII. törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végző partner cégünk megismerheti a csomag kézbesítéséhez.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges megadandó adatok:

  • név


  • e-mail cím


  • telefonszám


  • irányítószám


  • település


  • utca, házszám

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezek adatok értelemszerűen külön-külön is megadhatóak számlázásra és szállításra.

Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelések esetében az alábbi adatok kerülnek rögzítésre, tárolásra:

  • eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája, fizetés és szállítás módja)


  • regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok


  • hírlevél feliratkozáshoz megadott adatok: név, e-mail cím

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá.

Hírlevélre feliratkozhat a webáruház oldalai alján található feliratkozó űrlapon.

A feliratkozás esetén küldünk egy megerősítést kérő e-mailt amelyben kérünk a feliratkozás megerősítésére

A megadott adatokat cégünk bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számára.

A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség minden általunk küldött levél alján biztosított a leiratkozás gombra történő kattintással vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő kéréssel. A levélben történő leiratkozás gombra kattintást követően azonnal törlésre kerül a megadott e-mail cím és a hozzá tartozó adatok mindegyike a levelezési listáról, ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő adat törlési igény leadására is van lehetőséged, de ebben az esetben pár munkanapon belül teljesül kérésed.

 

Statisztikai adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A kidsdream.hu által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. A Google Analytics adatkezelési irányelvei elérhetőhetőek az alábbi linker kattintva:

http://www.google.com/analytics/

A honlap tartalma, és az ahhoz kapcsolódó tulajdonjogok

A kidsdream.hu webshopon található, információk, az Ezüsthegyi Kő Kft tulajdonát képezik, ezért ha bármilyen az oldalon található anyagot felszeretnél használni, kérlek jelezd ezt nekünk a hello@kidsdream.hu e-mail címen, és tájékoztatunk annak lehetséges feltételiről.

Az oldal böngészésével és megrendelésed leadásával elfogadod a vásárlási feltételeinket és adatkezelési elveinket.

A szolgáltató cég neve: Ezüsthegyi Kő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A szolgáltató cég székhelye: 1038 Budapest, Ezüsthegy utca 68.

A szolgáltató cég e-mail címe: hello@kidsdream.hu

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-904221

A szolgáltató adószáma: 14446515-2-41

Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

A szolgáltató telefonszáma: +36 1 391 1400

Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-102825/2016.

A tárhely-szolgáltató cég neve: Magyar Hosting Kft.

A tárhely-szolgáltató cég címe: H-1132 Budapest Victor Hugo u. 18-22.

A tárhely-szolgáltató cég e-mail címe: info@mhosting.hu

A tárhely-szolgáltató cég weboldala: www.mhosting.hu